Известие

Collapse
No announcement yet.

спортно гърне

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

колега Nasko_77 ас не искам просто да качвам коне а да ми върви и да истегля малко по добре пък и разхода малко да сваля.ако исках коне щях да си взема ниакоя вектра 2000 за 2,500-3,000лв и газ до ламарината :P ама ма кефи алфата и искам да си я глезя
    Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Първоначално публикувано от New_Alfa_Maniak
      колега Nasko_77 ас не искам просто да качвам коне а да ми върви и да истегля малко по добре пък и разхода малко да сваля.ако исках коне щях да си взема ниакоя вектра 2000 за 2,500-3,000лв и газ до ламарината :P ама ма кефи алфата и искам да си я глезя
      Братле, колата си е твоя. Ако искаш и наполовина я резрежи. И аз бях в началото така. Все да пипна нещо, все да човъркам. После обаче осъзнах, че колкото повече бараш, толкова повече разваляш. Още повече като отстраняваш Като го махнеш тоя катализатор най-малкото ще си развалиш хубавия звук. Това не е глезене. Глезене е да и хвърлиш нова боя, нов лак, нови гуми, джанти ей такива неща Ама признай си че искаш да ти тръгне повече Ами не може повече от това. Ще си върви като за 1.6 боксер ако ще и цялата изпускателна система да я свалиш.
      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

И какво толкова се притесняваш от тея голфове. до 1.8 всичките ги късаш

П.С А 2.0 GTI-ките ако са на газ. А те повечето са
        sigpic
        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

еи не подценяваите и наи слабия мотор 1.4 боксерче и голф 1.8 мисля няма смисъл да казвам че бях доста пред него
          Lexus Is200
          Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
            еи не подценяваите и наи слабия мотор 1.4 боксерче и голф 1.8 мисля няма смисъл да казвам че бях доста пред него
            Голфа 1.8 моното и той е 90коня. Той знаеше ли, че се дърпате? Тва..... доста пред него
            sigpic
            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

1.8 моното е 75 колега
              Lexus Is200
              Honda CBR 600 F4i

Comment

хех разгледаи малко в мобиле.бг имам 2-ма приатела с такив 1.8 моно 75 коня
                Lexus Is200
                Honda CBR 600 F4i

Comment

хех разгледаи малко в мобиле.бг имам 2-ма приатела с такив 1.8 моно 75 коня
                  Да бе. Видях. Винаги съм знаел, че са мноо зле ама те били супер зле И аз имам аверчета с 1.8/90кс. и от тях знам, че са моно техните. Ама 1.8/75кс. тва е бахти и излагацията тея да не са два цилиндъра
                  sigpic
                  ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

дан нищо случва се всеки бърка еми представи си колко са зле от 1.8 изкарали 75 коня а италянците от 1.3 90 или от 1.4 103коня на тва му викам деградация
                    Lexus Is200
                    Honda CBR 600 F4i

Comment

дан нищо случва се всеки бърка еми представи си колко са зле от 1.8 изкарали 75 коня а италянците от 1.3 90 или от 1.4 103коня на тва му викам деградация
                      Ама аз все още си мисля, че 1.8 моно е 90 коня а 1.8/75коня е чист карбуратор
                      sigpic
                      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

е има ли голф 3 4ист карбуратор ? моно дараци са, малко напълнихме на момчето темата със съвсем друи неща
                        Lexus Is200
                        Honda CBR 600 F4i

Comment

Моноинжекцията на Голф 3 1.8 е 90 коня. Това се води един от най-здравите двигатели на Фолксваген. И за такава тарамбука си върви прилично. На няколко пъти карах след такъв на приятелката на жена ми и не знам дали го ръчкаше или кво, ама трябваше да понатискам Алфата, за да държа темпо (това градско). Въобще не съм се опитвал да го изпреварвам или да се бегаме, ама колата си вървеше прилично.
                          Alfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp

Comment

oоставете голфовете на мира сега

ще ви кажа какво направих аз с гърнетата
                            резнах катализатора и на негово място сложихме -резонаторно гърне със средното се разбрахме да се сложи само тръба и крайното му се случи да го замести едно проходно
                            определено имаше резултат колата стана доста по-остра -отпуше се доста
                            alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

а какво ще рече резонантно гърне ? че и аз май ще махам катализатора
                              Lexus Is200
                              Honda CBR 600 F4i

Comment

а какво ще рече резонантно гърне ? че и аз май ще махам катализатора
                                с махането на тея катализатори такъв автогол ще си вкарате ....
                                ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Working...
                                X